Mijn Hopper Midden-Groningen 0

Informatie voor aanbieders

Handleiding voor aanbieders

Doelstelling
Met Hopper Midden-Groningen willen we inwoners uit de gemeente Midden-Groningen op een laagdrempelige en ongedwongen manier kennis laten maken met verschillende sport- en beweegactiviteiten. Na afloop van de cursus moet structurele beoefening mogelijk zijn. De cursussen vinden plaats op eigen accommodatie.

Doelgroep
Hopper Midden-Groningen is voor inwoners uit de gemeente Midden-Groningen. De aangeboden cursus kan ook alleen voor een afgebakend deel van deze leeftijdscategorie gelden, bijvoorbeeld voor 6 t/m 8 jaar of 25 t/m 35 jaar. De aanbieder kan zelf bepalen voor welke categorie de cursus wordt aangeboden.

Duur activiteit
Het schooljaar is verdeeld in periode A en B. De schoolvakanties vallen daar niet onder. Houdt ook rekening met eventuele nationale feestdagen. Je kunt jouw cursus(sen) in elke periode één of meerdere keren in aaneengesloten weken aanbieden. Er geldt een minimum van één les en een maximum van 8 lessen per activiteit. Doorloop van een activiteit buiten de cursusperiode is niet mogelijk.

Tijdstip activiteit
Het tijdstip van cursus is door de aanbieder zelf te bepalen. Bied je cursus(sen) aan voor basisschool kinderen, houdt dan rekening met de schoolroosters.

Deelnemersbijdrage
Voor de organisatie van de cursus(sen) wordt soms van deelnemers een eigen bijdrage gevraagd. Bij het aanmelden van een cursus via de website kun je aangeven welk bedrag je per deelnemer voor de totale kennismakingscursus vraagt. Voorwaarde is dat het aanbod laagdrempelig blijft, dus het liefst gratis of tegen een lage deelnemersbijdrage. De deelnemers betalen het totale cursusbedrag voor aanvang van de eerste les direct aan jou als aanbieder. Wij raden aan om dit te doen met aanwezigheid van de penningsmeester of iemand in dergelijke functie.

Structureel aanbod
Na afloop van de kennismakingscursussen moet er structurele deelname aan de activiteit mogelijk zijn. 

Aanmelden
Login met de toegekende gebruikersnaam en het bijbehorende wachtwoord. Let op: aanbieders die nog niet eerder hebben deelgenomen aan Hopper Midden-Groningen moeten zich eerst registreren. Dit kan via de gemeente Midden-Groningen. Zie hieronder voor contactpersoon. Al geregistreerd maar het wachtwoord vergeten? Vraag deze opnieuw aan via wachtwoord vergeten. 

Het inloggen voor verenigingen kan op twee manieren:

Op de homepage bij het kopje inloggen
Via de knop Mijn Hopper Midden-Groningen 

Contactpersoon voor registeren aanbieder: 
Jan Blaauw 
jan.blaauw@midden-groningen.nl 
 

Downloads