Mijn Hopper Midden-Groningen 0

Uniek Sporten Hopper

Wat is de Uniek Sporten Hopper? 
Het doel van de Uniek Sporten Hopper is om inwoners uit de provincie Groningen met een beperking, achterstand of andere kwetsbaarheid op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met verschillende sport- en beweegactiviteiten bij lokale verenigingen en aanbieders. 

Voor wie?
Er is aanbod in vijf verschillende gemeenten. Opgeven voor een cursus kan op de website van de gemeente waar het aanbod wordt georganiseerd.

Gemeente Groningen: www.sportcultuurhopper.nl
Gemeente Eemsdelta:  www.eemsdeltabeweegt.nl 
Gemeente Hogeland:  www.hogelandbeweegt.nl 
Gemeente Midden-Groningen:  www.hoppermidden-groningen.nl 
Gemeente Westerkwartier:  www.sportencultuurwesterkwartier.nl 

Wanneer?
In deze flyer staan de sportcursussen die na de herfstvakantie worden aangeboden en loopt tot de voorjaarsvakantie.

Wat staat er in de flyer?
In de flyer staat kort beschreven welke activiteiten er aangeboden worden, door welke aanbieder, hoeveel lessen de cursus duurt en op welke dag(en) en de kosten hiervan. Op de website staat meer informatie m.b.t. de aangeboden cursussen.

Wat na inschrijving?
De deelnemers krijgen via de e-mail persoonlijk een bevestiging waarop staat aan welke sport(en) of culturele activiteit(en) ze wel of niet meedoen. 

De spelregels
Deelnemers kunnen zich inschrijven tot de deadline zoals vermeld in de flyer (4 oktober 2022). Mochten er meer deelnemers zich opgeven dat dat er plaatsen beschikbaar zijn, wordt er geloot. Na de deadline van inschrijving kan men zich via de na-inschrijving nog opgeven voor cursussen waar nog plaatsen beschikbaar zijn. 

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de beweegcoach in je eigen gemeente. 

Downloads